Tuotteet

Tavoitteenamme on levittää tanssin taikaa ja lempeää kehosuhdetta mahdollisimman laajalle. Siksi olemme kehittäneet, ja kehitämme edelleen, myös erilaisia tuotteita. Näiden myötä Kehun pedagogiikkaa on mahdollista tuoda sinne sinun luoksesi, jos itse et pääse käymään meidän studiollamme.

Satutanssikortit

Satutanssikorttien avulla kuka tahansa innostava aikuinen voi ohjata lapsille tanssituokioita.

Kortit sisältävät tanssiohjeiden lisäksi kuvitettuja loruja, joiden avulla on luoda tarinaa tuokion ympärille. Korttien aiheet mukailevat Kehun arvoja, ja niissä korostuu lempeys, luontosuhde ja muiden kunnioittaminen – oli kyseessä sitten kaveri tai vaikka pieni muurahainen.

Myös tuontantoprosessi kuvastaa yrityksen arvoja. Kaikki korttien lorut ovat yrityksen perustajan, Venla Mantereen, itsensä kirjoittamia ja aiemmin julkaisemattomia. Myös korttien kuvitus, taitto ja painatus on tehty Suomessa. Tuotteet on kokonaisuudessaan valmistettu eettisesti ja ekologisesti.

Pääset tilaamaan Satutanssikortit itsellesi täältä.

Vahvuuskortit

Kehulla haluamme korostaa yksilöllistä kohtaamista ja monimuotoisuuden arvostamista. Jokaiselle meillä harrastavalle haluamme tarjota haasteita ja onnistumisen kokemuksia. Tämä onnistuu erilaisia vahvuuksia korostamalla.

Tanssijan Vahvuuskortit -setistä löydät 24 korttia, jotka esittelevät erilaisia tanssiessa tai tanssimista harjoitellessa hyödynnettäviä ominaisuuksia. Vahvuuksia on listattu laajasti sen sijaan että olisimme keskittyneet esimerkiksi vain tanssijoihin perinteisesti liitettäviin kehollisiin ominaisuuksiin.

Tanssijan Vahvuuskortit sopivat hyvin käyttöön kouluikäisille ja sitä vanhemmille, myös aikuisille, tanssijoille sekä kaiken ikäisten tanssijoiden opettajille.

Täältä pääset tilaamaan Tanssijan Vahvuuskortit.

Kehu Karhun Vahvuuskortit oppijoille esittelevät erilaisia oppimiseen ja asioiden harjoitteluun liittyviä vahvuuksia. Pakassa on 24 korttia, ja vahvuuksia on listattu monipuolisesti luonteenpiirteistä, harjoitelluista taidoista sekä ryhmätyötaidoista.

Kehu Karhun Vahvuuskortit oppijoille sopivat erityisen hyvin käytettäväksi varhaiskasvatus- ja alakouluikäisten lasten kanssa.

Pääset tilaamaan Kehu Karhun Vahvuuskortit täältä.