Kehun taustalla

Olen Venla Mantere, Kehotunnehuoltamo Kehu Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Tanssinopettaja, Hyvinvointivalmentaja, uusperheen äiti ja kehorakkausaktivisti. Viimeisten 15 vuoden aikana olen työskennellyt tanssinopettajana, esiintyjänä sekä erilaisissa sote-alan ohjaajan ja avustajan tehtävissä. Olen lisensoitu Ravintovalmentaja ja Hyvinvointivalmentaja. Tämän lisäksi olen käynyt useita erilaisia koulutuksia liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen.

Jo vuosien ajan koko ajan selkeytyvä haaveeni on ollut ihmisten auttaminen. Olenkin aloittanut opinnot sekä Sosionomiksi että myöhemmin Terveydenhoitajaksi, mutta kumpikaan näistä ei kuitenkaan istunut minulle täysin. Hoitovapaalta palatessa tein nykytilanteen kannalta merkittävän ratkaisun, ja tein kakkostyöstäni sen ykkösen: ryhdyin lähes päätoimiseksi tanssinopettajaksi.

Tanssinopetus tulee olemaan isossa osassa myös tulevaisuuden suunnitelmissani, mutta sen rinnalla aion tarjota osaamistani myös muiden toiminnallisten työpajojen ja kurssien sekä luentojen muodossa. Punaisena lankana kulkee hyvinvoinnin edistäminen ja kehoyhteyden parantamisessa auttaminen.

Venla Mantere
Kuva: Elsa Wellamo