Spessut

Spessut ovat lyhytkursseja tai yksittäisiä tunteja. Nämä sopivat siis erityisen hyvin uuden lajin kokeiluun tai sinulle, jonka aikataulut ovat vaihtelevat ja pitkälle kurssille sitoutuminen on haastavaa.

Spessutunneillle pääset ilmoittautumaan tästä . Laita kurssikaudeksi lyhytkurssin kuukausi tai yksittäisen tunnin päivämäärä.

Syyskuun lyhytkurssitarjonnassa on paljon joogaa. Monentasoisille liikkujille sopivan dynaamisen joogan lisäksi löytyy lukujärjestyksestä nyt omat kurssit raskaana oleville, hiljattain synnyttäneille sekä yli 60-vuotiaille.

Suuren kysynnän vuoksi lyhytkursseista löytyy myös Pilates easy -kurssi sekä oma pilatestunti yli 60-vuotiaille.

Mukana lokakuun spessuissa myös pari tanssikurssia. Flamenco Fusion -kurssilla pääset matalalla kynnyksellä tutustumaan flamencon kiehtovaan liikekieleen. Kurssille voit osallistua myös ilman mitään aiempaa kokemusta lajista eikä ertiyisiä varusteita, edes kenkiä, tarvita. Kabaree Style Jazz on puolestaan leikkisä ja viettelevä jazztanssin ja tanssillisen burleskin perusliikkeisiin perustuva kurssi. Huomaathan, että tämä kurssi on sensuellin ilmaisunsa vuoksi vain 18 vuotta täyttäneille (ei yläikärajaa).

Syyskuussa 2023 Jooga K-60 -kurssin ohjaa Riikka.

Syyskuussa 2023 Dynaamista joogaa ohjaa Riikka.

Syyskuussa 2023 Lempeää joogaa synnyttäneille ohjaa Anna. Kurssille voit osallistua myös vauvasi kanssa.

Syyskuussa 2023 Lempeää raskausjoogaa ohjaa Anna.

Jo elokuussa päästään nauttimaan myös yksittäisestä spessutunnista, kun Pia tulee jälleen Kehulle opettamaan aistikkaan Flamenco Fusion + kehonhuolto -tunnin. Tälle tunnille voit osallistua kertamaksulla tai 1 merkki kesän 10- tai 5-korttiin + 5 €.