Lataa maksutta

Tältä sivulta löydät silloin tällöin maksuttomina maistiaisina Venla Mantereen kirjoittamia loruja sekä muita liikunnallisia tehtäviä. Lorut ovat samoja, joita hän käyttää myös lasten Kehu Kids -tanssitunneilla.

Mikäli innostut lorujen ja tanssin yhdistämisestä enemmänkin, täältä voit tilata Venlan kirjoittamat satutanssikortit. Pakassa on 24 lorua liikeohjeineen. Jokainen kortti on myös kuvitettu.

Kimalainen, jolla ei ollut raitoja

Satu elämän monimuotoisuudesta ja sen arvostamisesta. Satu käsittelee myös sitä, kuinka tärkeää on tulla hyväksytyksi omana itsenään ja saada tukea läheisiltään.

Sadun lopussa mukana myös tanssiohjeet loruun yhdistettynä sekä kysymyksiä avuksi aiheen käsittelyyn lasten kanssa. Voit lukea sadun lapsille perinteiseen tapaan ilman tanssimista tai tuoda sen osaksi liikuntahetkeä.

Lataa Kimalainen, jolla ei ollut raitoja tästä ⬇️

Kesän tanssitreenit ulkona

Lataa tehtäväruudukko, jonka avulla saat lisättyä tanssillisia harjoituksia kesän ulkoiluhetkiin. Tehtävät on suunniteltu erityisesti lapsille, mutta myös aikuiset voivat ilman muuta kokeilla.

Lataa kesän tanssitreeniruudukko tästä ⬇️

Ilmapallotanssi

Tässä iloinen ilmapallotanssi vappujuhliin.

Lataa ilmapallotanssi tästä alta ⬇️

Ladattavana myös kaksi erilaista pääsiäisaiheista lorua liikeohjeineen.

Pääsiäisnoidan temppuileva luuta

Tämä loru kertoo temppuilevasta luudasta. Ladattava tiedosto sisältää sekä lorun että ohjeet tanssillisen tuokion rakentamiseen lorun ympärille.

Lataa loru alta ⬇️

Pääsiäispupun pulma

Tämä loru kertoo nuoresta pääsiäispuusta, joka opettelee tärkeitä tehtäviään. Hyppää mukaan satuun ja pääsiöistunnelmaan. Ladattava tiedosto sisältää lorun lisäksi liikeohjeet tanssillisen tuokion toteuttamiseksi.

Lataa loru alta ⬇️