Lastenjuhlat

Vietä meillä iloiset synttärit tai muut juhlat!

Saat meiltä tilat ja ohjelman. Sinulle jää hoidettavaksi vieraiden kutsuminen ja tarjoilujen hoitaminen.

Peruspaketin hinta on 175 € ja se sisältää 1,5 h tunnin juhlat, valmisteluajan, 45min. ohjelman ja muuksi juhla-ajaksi diskon tai temppuradan. Pakettiin sisältyy myös tulostettavat kutsukortit, ilmapalloja sekä kahvia ja teetä valvojina toimiville aikuisille.

Lisäaika paketin yhteyteen 25 € / 30 min.

Ruokailu onnistuu mukavasti keittiötilassa, jossa on kaksi pöytää. Yhden pöydän ääreen mahtuu 10 – 15 lasta. Mikäli vieraita on enemmän otetaan käyttöön myös toinen pöytä.

Juhlien ohjelmaa varten käytössä ovat kaksi tanssisaliamme.

Kehun puolesta paikalla on koko juhlien ajan yksi aikuinen järjestämässä ja valvomassa ohjelmaa. Päävastuu juhlijoista on kuitenkin juhlien järjestäjällä, ja ainakin yhden aikuisen on myös järjestäjän puolesta oltava paikalla koko juhla-ajan, ellei toisin sovita. Mikäli juhlijoita on paljon tai he ovat pieniä ( alle kouluikäisiä ) kannattaa valvojia olla enemmän, jotta juhlat sujuvat mukavasti.

Riippuu paljon juhlijoiden iästä, ohjelmatoiveistanne sekä valvojien määrästä, montako vierasta meillä mahtuu juhlimaan. Kerrothan jo varausta tehdessäsi, mikäli suunnitteilla on kutsua yli 12 lapsivierasta.

Varaa juhlat tai kysy lisää Venlalta sähköpostitse:

venla@kehotunnehuoltamo.fi