Kehupuhe – tästä se alkaa

Olen Venla Mantere, Kehotunnehuoltamo Kehu Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Tanssinopettaja, Hyvinvointivalmentaja, uusperheen äiti ja kehorakkausaktivisti. Viimeisten 15 vuoden aikana olen työskennellyt tanssinopettajana, esiintyjänä sekä erilaisissa sote-alan ohjaajan ja avustajan tehtävissä. Olen lisensoitu Ravintovalmentaja ja Hyvinvointivalmentaja. Tämän lisäksi olen käynyt useita erilaisia koulutuksia liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen. Parhaillaan opiskelen seksuaalikasvatusta, ja aikomukseni on valmistua Seksuaalikasvattajaksi joulukuussa 2021.

Kuva: Elsa Wellamo

Nyt tämän oman yritykseni myötä haluan tuoda ihmisten elämään enemmän kehupuhetta ja lempeää suhtautumista sekä omaan että muiden kehoihin. Tämä on aihe, jonka suhteen en itsekään ole vielä läheskään valmis. Sitä huolimatta, tai ehkä juuri sen ansiosta, uskon pystyäni tarjoamaan hyviä työkaluja asian käsittelyyn. Ensimmäinn askel hyvinvointiin on se, että hluat itsellesi hyvää.

Tervetuloa seuraamaan!